De beroemde brug bij Kipoi

De mogelijkheden voor een rondreis in Griekenland zijn enorm. Hierover heb ik verschillende reisverslagen geschreven. Het begin- en eindpunt is voor ons meestal Preveza, omdat wij graag ook naar Zagoria gaan.

Onze eerste reis naar Zagoria hebben wij geboekt via een touroperator. Dit was een fly-drive  van een week met drie verschillende overnachtingsplaatsen (in Ioannina: Hotel Kastro, in Megalo Papingo: Hotel Koulis en in Koukouli: Pension Koukouli). Op deze manier hebben we in een korte tijd een prachtige indruk van Zagoria gekregen, en vanuit de drie verschillende hotels/pensions konden we een groot gedeelte van het gebied ontdekken.

Tegenwoordig boeken wij onze vakanties rechtstreeks bij de hotels, appartementen, guesthouses enz. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te boeken via een reisburo. Een griekenlandspecialist is Polyplan, een kenner bij uitstek voor reizen naar Griekenland.

In het verleden maakten we reisverslagen van onze rondreizen. Een exemplaar, van een aantal rondreizen, is op te vragen door een mail te sturen via de link "Reacties/contact" (zie linkerzijde). Daarna zal ik een electronisch exemplaar naar u toe sturen.Zagoria-forp Dilofo

  • Rondreis 1999: Corfu en Zagoria
  • Rondreis 2002: Peleponessos, Zagoria en Parga
  • Rondreis 2003: Thesalie, Pilion, West-Macedonië en Epirus
  • Rondreis 2004: Lefkas, Kefalonia, Meganisi, Zagori     

Een (charter)vlucht is te boeken via diverse sites. Vanaf Amsterdam, maar ook vanaf Weeze en Düsseldorf gaan diverse vluchten naar Preveza, Thessaloniki en/of Volos. Een huurauto boeken we vooraf in Nederland, zodat de auto klaar staat als we aankomen. Er zijn diverse verhuurmaatschappijen die hun diensten aanbieden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan per mail via de link "Reacties/contact" (zie linkerzijde).

  Home | Sitemap | Contact | © 2005 Zagoria-griekenland.nl