Vanaf Nydri kunt u met de ferry een overtocht maken naar het eiland Meganisi. Meerdere malen per dag vaart de ferry tussen Meganisi en Nydri op Lefkas (Lefkada). Sinds enige tijd is er ook de mogelijkheid om met de watertaxi vanaf Lefkas-stad naar Meganisi te varen. Het is een goed alternatief voor een dagtocht.

De ferry vaart naar Spilia (haven van Spartochori) en daarna naar de haven van Vathi. Ga bijvoorbeeld van boord in Vathi, wandel via Katomeri, naar Spartochori. Sla voor uw lunch even af in Katomeri, bij hotel Meganisi, waar u kunt genieten van de heerlijke keuken van moeder Christina. Of bezoek restaurant Stavros in de haven van Vathi, ook een goede plek om te genieten van de Griekse keuken. Vanuit Katomeri bent u binnen een uur, al wandelend in Spartochori, waar u aan de afdaling kunt beginnen naar de haven Spilia, van waar u de ferry weer terug kunt nemen naar Nydri.

Raadpleeg voor vertrek altijd de vaarschema's, want deze kunnen nogal eens veranderen en het kan soms zijn dat de ferry vaart vanaf Nydri naar Spilia en weer terug naar Nydri, zonder Vathi aan te gaan.

  Home | Sitemap | Contact | © 2005 Zagoria-griekenland.nl